Categorieën

Tanya Savchenko producten / TS Acrygel Penseel

TS Acrygel Penseel
TS Acrygel Penseel

Dit penseel is ideaal voor het appliceren van acrylgel, polygel, powergel, dit is allemaal hetzelfde product. Plaats de Acrygel met een TS Acrygel penseel in combinatie met ethyl alcohol (70/96%) ...

Artikelnummer

 

Verzendkosten

€ 6,95 

€ 17,95
Prijs per stuk

 

Aantal: 
Bestellen

Dit penseel is ideaal voor het appliceren van acrylgel, polygel, powergel, dit is allemaal hetzelfde product.

Plaats de Acrygel met een TS Acrygel penseel in combinatie met ethyl alcohol (70/96%) en hard deze uit onder UV/LED lamp. Deze basis geeft je de onbeperkte vrijheid om te moduleren tot een perfect eindresultaat.

Let op, zoals bij elke nieuw penseel voor gebruik altijd goed schoonmaken met alcohol.

Onze penselen zijn van een nieuwe generatie, ze zijn absoluut 'vegan' wat inhoudt dat ze absoluut diervriendelijk zijn en hiermee ook erg duurzaam.

Al onze penselen zijn door ons zelf ontworpen gemaakt en samengesteld.

Zo hebben de TS penselen een groter kunst haardichtheid dan menig ander penseel wat zorg voor een optimale verfopname en een prachtige vloeiende afgifte.

Zorg er altijd dat voor dat een nieuw penseel grondig gereinigd wordt om eventuele minuscule lijmresten die vanuit het fabricage proces achtergebleven kunnen zijn, verwijderd zijn voor een optimaal resultaat.

Nieuwsbrief aanmelden
Deze website gebruikt cookies, we slaan geen persoonlijke gegevens op.

BeautyNailAcademyBrabant gebruikt cookies (en daarmee vergelijkbare technieken) om het bezoek en winkelen op onze website voor jou nog makkelijker en persoonlijker te maken. Door verder gebruik te maken van deze website ga je hiermee akkoord.